Käyttäjää ajatellen

mailEM on suunniteltu käyttäjää ajatellen – käyttö on helppoa ja nopeaa, eikä erityistä teknistä osaamista vaadita. Työkalun kattavien ominaisuuksien lisäksi toteutamme asiakkaan toiveiden mukaiset erityisominaisuudet, nopeasti ja kustannustehokkaasti.

Helppokäyttöinen

mailEM on erittäin helppokäyttöinen, eikä vaadi käyttäjältään teknistä osaamista. Luot ja lähetät ammattimaiset uutiskirjeet ja tiedotteet kädenkäänteessä isoillekin joukoille. Me huolehdimme tekniikasta puolestasi. Mikä parasta, mailEM toimii pilvipalveluna ajasta ja paikasta riippumatta, vaikka matkapuhelimellasi!

Monipuolinen

mailEMilla hallitset uutiskirjeiden lähetyksen, aina lähetyksestä tilastoihin asti. Käytössäsi on muokattavia sähköpostipohjia, käytännölliset osoiterekisterit, tarkka tilastointi ja rajapintoja, kuten verkkosivustollenne sijoitettava uutiskirjeen tilauslomake tai uutiskirjeiden listaus.

100 % räätälöitävä

mailEM räätälöidään tarpeidenne mukaiseksi niin uutiskirjeen ulkoasun, kuin ominaisuuksienkin puolesta. Toteutamme vaativatkin ratkaisut nopeasti ja kustannustehokkaasti.